2017 i bøger og arrangementer

Så fik jeg endelig tid til at skrive lidt om de bøger, som jeg fik læst i 2017 og gudskelov har jeg været god til at tilføje min læsning til Goodreads, så jeg kan dele disse statistikker med jer (og længere nede skriver jeg lidt om arrangementerne i løbet af året). Jeg fik læst 91 bøger og havde faktisk kun regnet med 70 grundet travlt studieår forude, og for 2018 har jeg sat barren på 100 bøger, så nu må vi se:

Sikke et læseår! Jeg har formået at læse bøger i mange forskellige genrer, nu hvor jeg ser forsiderne og et læsemål for 2018 må uden tvivl være at få læst flere graphic novels og klassikere. Men mere om det i et andet indlæg ganske snart. Der er også et på vej med årets bedste bøger (ligesom det her sidste år), som i godt kan glæde jer til.

I foråret 2016 havde jeg et fag, hvor vi blandt andet skulle tage en del til læsefestivaler og litteraturarrangementer og jeg fik øjnene op for en masse arrangementer i København og omegn. Tirsdag skal jeg til det første litteraturarrangement her i 2018 og jeg glæder mig som et lille barn. Her i år har jeg været til:

Været 3 dage på Bogforum og til bogbloggerarrangement i den forbindelse

Bloggerarrangement med Mads Peder Nordbo 

Set Colson Whitehead i Boghallen 

Mødt Junot Díaz

Været til Kulturstationens Børnebogmarked 

Været til Wine & Crime arrangement 

Hørt Jonathan Safran Foer snakke om hans bøger på Gentofte Hovedbibliotek

Været til reception for Miki Mistratis bog inde i Boghallen

Mødt andre søde bogbloggere og hørt om forfatterliv på Københavns Hovedbibliotek

 

Hvilke læsemål har i og har i også mødt interessante forfattere i løbet af 2017?

Leave a Reply