# Bibliofile links – Booktubers del 3

Jeg er blevet afhængig. Youtube er fantastisk til overspringshandlinger og udover at bidragene til Eurovision fra UK og Australien (jeg forstår stadig ikke hvorfor de er med og slet ikke hvorfor de er i finalen) høres konstant de her dage, så er jeg begyndt at se mange videoer fra hende her.

I kender hende måske allerede, men jeg opdagede hende selv først for nylig, da jeg fik Twitter og det gik op for mig at det er hende som har skrevet “The Bookshop Book”. Hendes navn er Jen Campbell og hun bor i London, hvor hun arbejder i en boghandel. Af særlig interessante videoer, som i bør se, hvis i endnu ikke har set dem er hendes Bookshelf-tour , som jeg linker til herunder (hendes hjemmebibliotek er så fantastisk), hendes samling af Alice in Wonderland bøger (gid det var min samling, som vokser år for år efterhånden) og ikke mindst hendes video om graphic novels.

Så må jeg hellere smutte tilbage til eksamensskrivningen – god fornøjelse.
 

Leave a Reply