#Read-A-Thon 1

Årh, hvor jeg glæder mig. Denne lørdag skal jeg for første gang nogensinde deltage i Dewey’s Read-A-Thon og selvom jeg ikke har min bogstak klar endnu, så er jeg sikker på, at det hele nok skal gå godt. To ting kommer dog helt sikkert til at ske: Jeg vil læse den korte fællesbog The Yellow Wallpaper af Charlotte Perkins Gilman (printet og klar) samt The Selection af Kiera Cass, som jeg har lånt på biblioteket og vil læse sammen med Sabrina, Line og Katja. Det bliver så sjovt at kunne snakke med andre om de bøger man læser (måske burde man starte en læseklub i KBH op? 🙂 ). Jeg har hentet skønne biblioteksbøger i dag, mest graphic novels, da jeg allerede nu har et par novellesamlinger hjemme og jeg tænker at jeg endelig skal have læst den skønne historie om Niels Holgersen, hvor jeg har lånt en smukt illustreret bog udgivet sidste år på Forlaget Vandkunsten. Jeg satser på at begive mig afsted til fjerne lande og gamle dage i timevis og udfordre mig selv til at se hvor mange sider jeg kan læse på 24 timer.

Hvad med jer? Er i også tilmeldt og kan i give gode råd?

 1. Rikke Simonsen

  april 22, 2015 at 4:13 pm

  Jeg er tilmeldt og glæder mig helt vildt til at være med igen i år!
  Det er mit andet readathon, og udover at jeg læse, så skal jeg også være cheerleader! Så det bliver spændende 😀

 2. Nadia

  april 22, 2015 at 6:47 pm

  Jeg er tilmeldt, klar og glæder mig, både til at komme i gang med de bøger, jeg har valgt og til at følge med i din og andres læsning. 🙂

 3. Karina Petersen

  april 23, 2015 at 6:04 am

  Jeg skal også være med for første gang, og jeg glæder mig rigtig meget både til at fordybe mig i bøgerne, men også meget til at følge med i andres læseglæder. Glæder mig til at følge dit læserdøgn:-)

 4. Malene H

  april 23, 2015 at 9:35 am

  Jeg skal også være med (for anden gang) og er tilmeldt som både læser og cheerleader denne gang!
  Jeg ved ikke om jeg har nogle gode råd som sådan, men frisk luft – evt. en gåtur (vi tog så en køretur), det virkede dejligt opfriskende sidste år, da øjnene var begyndt at virke lidt trætte! 🙂
  Ellers så bare nyd det, tag den med ro og bare føl magien. 😀
  Jeg glæder mig til at følge med i dit læsedøgn!

Leave a Reply