#Yndlingsbloggere 1- The Lovely Side

Nu har jeg jo delt et par af mine yndlingsbooktubers med jer og nu er det tid til at fortælle jer om nogle af de blogs, som i måske ikke lige kender i forvejen. Der er 2 amerikanske blogs, som jeg har fulgt i et par år efterhånden og først vil jeg fortælle jer om Jessica, der i en del år har haft bloggen “The Lovely Side”.

Jeg startede med at følge hende dengang hun kaldte den “The Lovely Undergrad”, men efterhånden blev hun færdig med uddannelse og er nu i job. Hun er glad for bøger og boligindretning og jeg bliver tit inspireret, når jeg kigger forbi. Især hendes DIYs er skønne og hun viser også hvordan andre unge mennesker bor. Følgende billeder er fra hendes Pinterest:

image

image

Link til hendes blog:
http://www.thelovelyside.com

Leave a Reply