Dewey’s 24 Hour Readathon foråret 2018 #2

13:24

Så er der ikke længe til, at læsningen begynder. Jeg har faktisk siddet og læst hele formiddagen og lidt forsøgt at udskyde de der pratiske ting som at gøre snacks klar, men nu er der styr på hvor jeg skal sidde de første mange timer, nemlig på min seng, som har fået et sengetæppe på. Min kæreste sidder og arbejder ved sin computer i vores stue så jeg slæber lige om lidt en hulens masse puder derind og min læsestak. Jeg har også forgæves kigget rundt i lejligheden efter en børnebog af Roald Dahl, for det plejer at være en succes, men jeg har vist udlånt den, som jeg havde tænkt på, til en veninde, men så har jeg istedet serien om Adam og Eva, bogen om Skovpigen Skærv og en enkelt billedbog (som jeg glemte at få med på billedet, men som jeg tager billede af, så snart jeg går i gang med den).

Er i ved at være klar?

16.50

For en gangs skyld lagde jeg ud med træning, hvor jeg hørte Fellowes’ bog som lydbog og netop nu holder jeg en kort pause fra den fysiske bog for at se hvad andre folk læser netop nu. Jeg måtte lige bladre et par sider tilbage i bogen for at læse relationerne i familien Mitford, men ellers går det ganske godt med at læse den fysiske bog netop nu. Bogen nævnte ingefærsmåkager og faktisk havde vi Ginger Nuts i huset, så det var helt perfekt!

Hvad læser i? Og er i i gang med første bog endnu ligesom jeg?

23.04

Jeg har været fuldstændig begravet i bogen siden jeg sidst opdaterede. Min kæreste lavede pizza til aftensmad og jeg har fået tjekket Instagram i tide og utide ? Jeg mangler omkring 80 sider og svarer på jeres søde kommentarer så snart jeg er færdig.

Hvordan går det med jer og læsning?

02.08

Så ville øjnene ikke mere og jeg måtte opgive at læse mere for en stund. Kun 5 sider tilbage i min bog så den må jeg læse færdig i morgen tidlig. Jeg håber at i har haft en rar læsenat ?

08.18

Jeg er netop vågnet og har tjekket Instagram. Min kæreste sover stadig så jeg lister mig ind på sofaen i stuen med en kop kaffe lige om lidt. Så står den på læsning af de sidste sider og dernæst Discworld graphic novel.

Er i oppe og i gang?

13.08

Så blev sidste side vendt i denne graphic novel udgave af de to første bøger i Discworld-serien. Nu videre til “Den femte Beatle” som jeg lånte på biblioteket i denne uge. Jeg fandt den ved et tilfælde og det er tredje graphic novel som jeg er stødt på om bandet. Slutspurt lige indtil sidste minut her i Ringsted ?

14.06

Done med bogen og læsning i denne omgang. Jeg har læst mindre end forventet men virkelig gode bøger som jeg havde fundet frem. Jeg har lagt en del status updates på Instagram stories men har brugt alt for lidt tid til at få læst blogs. Det retter jeg op på så snart jeg har spist frokost ?

Hvad med jer? Har i haft et hyggeligt læsedøgn?

16 Comments

 1. Elida

  april 28, 2018 at 1:39 pm

  Eg skal sette på kaffe og finne eit teppe til stolen som eg skal begynne å lese i, så er eg klar. Takk for din kommentar, det blir nok litt HC Andersen først. Det er ein samleutgåve med 23 historier som eg gler meg til 🙂 God leselyst!

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 5:06 pm

   Kaffe er altid en god idé når det er readathon og alligevel var jeg så fordybet i min bog i går eftermiddags, at jeg glemte alt om eftermiddagskaffe og lige pludselig var det tid til aftensmad. (Hvis jeg drikker kaffe for sent, bliver jeg hyperaktiv, når jeg skal sove). Hvordan gik det med at læse Andersen? 🙂

 2. Lotte Eskildsen

  april 28, 2018 at 3:38 pm

  Første bog er læst og nu kaster jeg mig over Caraval 🙂

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 5:04 pm

   Hvordan var Caraval? Jeg kender ikke lige så meget til den 🙂

 3. Malene

  april 28, 2018 at 3:44 pm

  Sikke en stor stak! Rigtig god fornøjelse & læselyst! ❤

  1. Malene

   april 29, 2018 at 2:22 pm

   Tak for denne gang – jeg håber, at du har nydt læsedøgnet. ? ❤

   1. Ann-Kristine

    april 29, 2018 at 4:45 pm

    Helt bestemt 🙂 <3

 4. Marie

  april 28, 2018 at 4:22 pm

  Rigtig god læselyst ❤
  Jeg håber du får en masse dejlige læseoplevelser ?

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 5:03 pm

   Og i lige måde – havde du et skønt læsedøgn? 🙂

 5. Kristina

  april 28, 2018 at 6:16 pm

  Wow en stak du har fundet dig. Og den der Terry Pratchett grafic novel, den må jeg også have fingre i ?
  Jeg mangler 70 sider i min første bog, men blev bare nødt til at have en pause ?

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 4:52 pm

   Jeg finder altid for stor en stak frem, men det er også for at undgå at bruge tid foran reolen, fordi jeg ikke helt hvad jeg skal læse. 😀 Hvordan var Rutherford? 🙂

 6. Kristina

  april 29, 2018 at 9:07 am

  Jeg er lige kommet i gang igen, efter lidt søvn. Glæder mig til at høre hvad du synes om Disc world 😉

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 4:48 pm

   Jeg havde også brug for at sove – den første gang, at jeg deltog, var jeg vågen næsten hele natten, men måske er jeg ved at blive voksen 😛 Jeg var ret vild med Discworld når jeg først havde fundet hoved og hale i universet. 🙂

 7. Elida

  april 29, 2018 at 9:55 am

  Eg har i morgontimane lest litt i Dickens, og lest ferdig The Beauty and the Beast. God lesesøndag!

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 4:46 pm

   Hvordan var “The Beauty and the Beast”? Tæt på tegnefilm/film? Jeg har længe overvejet at få den læst, da jeg havde den som børnebog med tegnefilmen som barn 🙂

 8. Bookworm's Closet

  april 29, 2018 at 8:29 pm

  Så hyggeligt at læse om dit læse-døgn ?

Leave a Reply