Dewey’s 24 Hour Readathon foråret 2018 #1

Varme kopper the og kaffe. Småkager og frugt på bordet. Bogstakke på bordet ved siden af sofaen. Gåture de sene aftentimer. Bloglæsning og følge med på diverse Instagram-stories.

Jeg har glædet mig i det stille siden efteråret til at deltage i Dewey’s Readathon igen og i denne weekend er det endelig blevet tid til igen at bruge et helt døgn i bøgernes verden, når læsere fra hele verden sætter sig godt til rette og læser i de samme timer. Her i Danmark starter det klokken 14 lørdag og varer indtil kl. 14 søndag. Hvis i ikke har hørt om det før, kan i læse mere lige her.

Sidste gang at jeg deltog, så min stak ud som ovenstående og jeg er ved at lægge sidste hånd på den i skrivende stund. Den bliver noget mindre end sidste gang, da jeg ikke fik læst som meget, som jeg havde håbet på, men jeg ved, at stakken bliver ligeså blandet som sidst. Jeg har fundet nogle børnebøger frem, en krimi, et par ungdomsbøger og en faktuel bog frem indtil videre.

Derudover er jeg stadig ved at finde ud af, hvem der deltager. Indtil videre ved jeg, at Elida fra den norske blog “Serieavhengig” deltager, Kristina ovre på Readers World og også Malene fra Wondrous Bibliophile, så hvis i deltager, må i meget gerne skrive en kommentar herunder, så tilføjer jeg jer fluks på min liste – Og især også hvis i har gode tips til snacks, da det kun er tredje gang, at jeg deltager 🙂

Så inden lørdag skal jeg nå:

 • Gøre min læsestak helt klar og tage billeder af den
 • Finde på gode snacks
 • Udskrive et bogmærke fra Readathon-hjemmesiden for at tracke min læsning undervejs
 • Få lavet listen færdig over hvem der deltager
 • Se på de challenges der er undervejs ift. billeder og lægge en slagplan for at huske dem
 • Lave blogindlæg med opdateringer undervejs

 

Hvad med jer? Læser i også med på lørdag? 

7 Comments

 1. Sascha Jensen

  april 25, 2018 at 4:59 pm

  Rigtig god fornøjelse, jeg er desværre ikke med denne gang, da jeg har arbejdsweekend, men jeg vil heppe med på siden liningen.

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 5:10 pm

   Tusind tak – næste gang må du være med igen 🙂

 2. Elida

  april 25, 2018 at 7:39 pm

  Gler meg til lørdag! 🙂

 3. Simone

  april 25, 2018 at 8:15 pm

  Uh, jeg kommer helt i stemning af dit indlæg ? Jeg deltager for tredje gang og glæder mig virkelig meget. Jeg planlægger at læse bøger færdig, jeg er igang med, da der er en helt del. Men jeg bliver nok også fristet af nogle af de nye jeg har på reolen ? Hvis du har lyst, kan du følge med i min læsning undervejs på Skriverliv.dk ? Happy readathon!

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 5:13 pm

   Sikke en smuk udgave af “Peter Pan” – jeg var for nylig inde og google den lidt, pga en diskussion om hvad der sker med drenge der er for gamle på øen og det gav mig virkelig lyst til at få den læst igen 🙂 Jeg har aldrig hørt om “The Underneath” før faktisk, men skal helt klart kigge på den grundet din læsning. Tak for det! Har du læst “Anne of Green Gables” før? 🙂

 4. Kristina

  april 26, 2018 at 1:24 am

  Dejligt indlæg. Synes en stor del af et readathon også er planlægningen op til, den der forventning man får om et døgn
  kun dedikeret til læsning 🙂
  De bedste snacks jeg forstiller mig, er faktisk de sunde. Hummus og nogle grøntsagsstænger o.lign, ellers går jeg død på alt for meget sukker 😉 Glæder mig til at følge dig, og tak for link 😉

  1. Ann-Kristine

   april 29, 2018 at 5:09 pm

   Det er det helt bestemt! 🙂 Jeg lokkede min kæreste til at lave hummus faktisk (det er han rigtig god til) men jeg fik først spist noget af den i dag efter det var slut, da jeg var så optaget af at læse og jeg fik pizza til aftensmad og måske en bid for meget 😛 Og så lidt vedr link – jeg havde lige glemt den der Facebook-gruppe med readathon og kunne kun lige huske de der indlæg 🙂

Leave a Reply