Vintage af Pia Storm

Vintage af Pia Storm, 2017. Forlaget Gyldendal. Antal stjerner: 4/5

Hvordan kommer man bedst i gang med at finde vintagetøj til sin garderobe og hvordan har moden ændret sig igennem årene, når man ser på snit og stofvalg?

Dette her er egentlig mere en kort anbefaling af bogen end en egentlig anmeldelse, da det er en faglitterær bog. Selv er jeg fuldstændig novice, når det gælder vintagetøj og tilbehør og Storm er både god til at beskrive hvordan moden har ændret sig gennem årene og hvordan man som novice kommer i gang. Hun har opdelt bogen i afsnit om hvad vintage egentlig er, hvordan ens krop kan genopdages gennem vintage, lidt om de forskellige perioder og ikke hvordan man finder og kommer i gang med at bruge vintage. I kan læse mere om Storm og hendes smukke garderobe herovre og jeg kan stærkt anbefale bogen, uanset om du er novice indenfor området, indehaver af en kreativ sjæl, der elsker at få inspiration til nye syprojekter eller om du bare er lidt nysgerrig på hvad det der vintage egentlig er for noget.

 

Leave a Reply