#Bookhaul – “There is no such thing as too many books. However there is such a thing as not enough room”

Her efter nytår var det meningen at jeg bare skulle modtage min CDON-ordre, som jeg bestilte mellem jul og nytår samt modtage et par bøger til anmeldelse inde på Bogrummet. Men en dag skulle jeg hente en bog på mit lokale bibliotek og de havde et bogbyttebord – hov, 5 bøger røg med hjem og et par dage efter fik jeg min kæreste til at tage en bog med til bordet, da jeg havde dobbelt af en bog af Simone de Beauvoir. Men hans klassekammerat tog den så med hjem.

Jeg forsøgte da. En anden lille ting skete også, da jeg fik et brev om at jeg snart skulle købe 2 bøger til klubpris, så jeg kunne melde mig ud af en bogklub. Jeg fandt nogle af de billigste, og det blev så to af Bjarne Reuter, som jeg modtog i starten af februar. 5 anmelderbøger fandt sin vej denne gang og heriblandt var 2 romaner og 3 digtsamlinger.

Til sidst kom jeg forbi en genbrugsbutik her i nærheden i tirsdags på vej hjem inde fra byen og de havde – 50% på alt. I forvejen har de en kasse udenfor tit med “fyld en pose for 10 kroner” og dette blev jo (farligt nok) til 5 kroner og jeg fandt en Norton Anthology til mig selv med amerikansk litteratur for også 5 kroner (dog glemte jeg at inkludere den på billederne her). Butikken lukkede dog 10 minutter efter jeg kom, så jeg var forbi igen onsdag, da 10 minutter bestemt ikke var nok tid til at undersøge deres 4 store bogreoler. Resultatet dagen efter? 19 bøger for 45 kroner (heriblandt en Norton Anthology, som ikke er med på billedet, da jeg købte den for min kærestes klassekammerat, som snart vil starte på litteraturhistorie på AU).

På det øverste billede kan i se de bøger, som jeg bestilte fra CDON, dem fra mit lokale bibliotek, bogklubben samt anmeldereksemplarerne og det nederste billede er de bøger, som jeg var heldig at finde i genbrugsbutikken – den mindste på toppen vil jeg snart lave et indlæg om, da den er så smuk.

Hvad med jer? Har i også fået fat i mange bøger på det seneste? Nye/brugte/anmeldereksemplarer?

Leave a Reply