# Bibliofile links – Booktubers del 1

Kender i booktubers? I Danmark har vi ikke så mange indtil videre, men der findes rigtig mange rundt omkring i verden og derfor skriver jeg dette indlæg. Det er en form for guilty pleasure for mig at sidde og kigge på andres bogreoler – jeg tvivler på at jeg er den eneste. Hver gang, jeg skal besøge en ny person, kigger jeg altid i deres bogreol. Da jeg opdagede booktubers for alvor i sommers, brugte jeg en del tid på at sukke over de smukke bøger, som mange ejer og skrev flere på min Goodreads-liste end nogensinde før.

Jeg faldt over denne booktuber, som også giver gode råd til læsning, fortæller om hendes kærlighed til forskellige værker og forfattere og ikke mindst – hun har lavet en bookshelf-tour, som jeg har inkluderet her. Hendes navn er Lesley Rickman og hun er stor tilhænger af klassikere, børnebøger og graphic novels, hvilket hovedsageligt er grunden til at jeg ser hendes videoer. Hun er også at finde på Instagram – hun har for nyligt ryddet op i hendes reoler og man kan ikke blive andet end inspireret af hendes bogsamling 🙂

Hvad med jer? Kender i nogle gode booktubers, som i kan anbefale? 

Leave a Reply