Efterårskonkurrence

I forbindelse med at jeg for alvor flyttede bloggen herover fandt jeg på, at jeg ville afholde en konkurrence. Jeg tænkte længe over, hvilke bøger som mine følgere kunne være interesserede i og kom frem til disse to, som jeg selv har anmeldt indenfor den seneste tid, “Fordele og ulemper ved at huske” her og “Turen går til bøgernes verden” her.

Politikens Forlag har været så søde at sige ja til at sponsorere denne konkurrence og reglerne for deltagelse er ganske simple – følg bloggen på Bloglovin’ eller Facebook og skriv hvilken bog du helst vil vinde af de to. Da begge bøger på en eller anden måde handler om at rejse, kunne det desuden være sjovt at høre hvor i ville rejse hen, hvis i kunne, enten et virkeligt sted eller et fra fiktionens verden.

 

Konkurrencen slutter 22.oktober og jeg trækker to vindere dagen efter, så i kan deltage helt indtil midnat 🙂

12 Comments

 1. Else Flamsted

  oktober 11, 2017 at 4:17 pm

  Der er så mange steder, som jeg gerne vil rejse hen. Lige siden jeg læste “Øen” af Victoria Hislop, har jeg ønsket at besøge øen Spinalonga udfor Kreta.

 2. Else Flamsted

  oktober 11, 2017 at 4:19 pm

  Og jeg vil gerne vinde Turen går til bøgernes verden.

 3. A-G. Lyngsø

  oktober 11, 2017 at 5:36 pm

  Vil gerne læse Turen går til bøgernes verden. Elsker at læse…

 4. Sussie Jensen

  oktober 11, 2017 at 6:21 pm

  Vil gerne vinde Turen går til bøgernes verden

 5. Pia Pedersen

  oktober 11, 2017 at 7:06 pm

  Uha, et valg i en dejlig konkurrence. Jeg ønsker at vinde ” turen går til bøgernes verden”

 6. Henny mikkelsen

  oktober 11, 2017 at 8:41 pm

  Super god give-away ??
  Jeg ønsker mig : Fordele og ulemper ved at huske
  Husker i øjeblikket som en si, så det ville være rart at at kende fordelene derved ?????

 7. Mads-Peder

  oktober 13, 2017 at 9:30 am

  jeg ville gerne læse “Turen går til bøgernes verden” – jeg tror jeg ville rejse et smut tilbage i tiden for at få ro til læsningen – måske på et gods i England omkring år 1820… . Men hvor rejsen tilbage i tiden går hen er ikke så væsentlig – mange tider og steder er spændende ;-).

 8. Benedicte

  oktober 14, 2017 at 11:29 am

  Ville gerne vinde, fordele og ulemper ved at huske.

 9. Camilla Hovej

  oktober 16, 2017 at 10:29 am

  Jeg ønsker mig – Fordele og ulemper ved at huske ?
  Jeg ville elske at komme en tur ind i Harry Potters universe – det er simpelthen så spændende ?

 10. Camilla Nyegaard

  oktober 20, 2017 at 10:42 am

  Fordele og ulemper ved at huske

 11. Katja Berger

  oktober 22, 2017 at 8:31 pm

  Uh, Turen går til bøgernes verden ville jeg gerne vinde. Selvom USA nok altid vil være min favoritdestination, kunne det være sjovt at få mere litterær rejseinspiration. ?

 12. Line Dalbro

  oktober 22, 2017 at 9:31 pm

  Jeg ville ønske mig “Turen går til bøgernes verden”. Hvis jeg skal vælge et sted at besøg, ville et af dem være Prag, som Karou bor i, i “Ildenglen”. I bogen lyder det til at være en helt fantastisk smuk by!

Leave a Reply