Maddy Kettle – the adventure of the Thimblewitch af Eric Orchard

Maddy Kettle – The Adventure of the Thimblewitch af Eric Orchard, 2014. Top Shelf Productions. Antal stjerner: 4/5

Hvem er pigen Maddy Kettle og hvorfor er hun nødt til at rejse hen til en heks ved navn Thimblewitch?

Dette er den første bog om Maddy Kettle, som er skabt af Eric Orchard. Maddy er en ganske særlig pige, som elsker at læse og tage på eventyr. Hendes forældre ejer en boghandel og en dag får hun en ganske særlig gave, da hendes far har været ude og købe bøger. Hun får en frø, som både lyser og flyver. En frygtelig aften opdager hun at hendes forældre er blevet forvandlet til små rotter og hun sætter sig for at besøge heksen, som angiveligt skulle have haft noget med det at gøre. Undervejs får hun nye venner og prøver at flyve i en luftballon. Men hvad er der med heksen? Har hun reddet Maddys forældre eller hvorfor forvandlede hun dem?

Orchards illustrationer er simple og fantastiske. Den er helt bestemt egnet til børn i alle aldre og egentlig også voksne, da det er en fin lille historie. Det er den første i en serie og denne læser glæder sig allerede nu til de næste. Den er endnu ikke udkommet på dansk, men forhåbentlig er det blot et spørgsmål om tid.

Leave a Reply