#Read-A-Thon 2

Så blev det endelig lørdag og om få minutter går læsningen i gang. Jeg har valgt et par midlertidige bunker og når jeg trænger til en pause, vil jeg nyde de smukke billeder i “Living with books”, “Bookshelf” og “At home with books”, som i kan se på de nederste billeder. Jeg vil forsøge at opdatere hver gang jeg er færdig med en bog og god læselyst til jer alle.

Kl. 14.00 

Klokken har nu passeret 14 og jeg sidder med “The Yellow Wallpaper” i hænderne. Ved siden af mig har jeg kold the, vand og en skål med agurk og ost som erstatning for frokost i dag. Jeg har invaderet vores soveværelse, sat P7 mix på og har de mest vigtige ting inden for rækkevidde – puder, tæpper og post-its til bøgerne.

Kl.14.40

Lige blevet færdig med Perkins. Næste bog: The Selection af Kiera Cass som er en fælleslæsningsbog med Katja, Line og Sabrina. Jeg håber, at i hygger jer og er kommet godt i gang.

Kl. 16.30
Er godt i gang med The Selection som minder mig lidt om Hunger Games. Opdagede lige at nogle havde svaret på disse spørgsmål :

Opening Meme:

1) What fine part of the world are you reading from today?

The lovely little country Denmark in Europe 🙂

2) Which book in your stack are you most looking forward to?

The Selection by Kiera Cass. I’ve noticed on Goodreads and I’m reading with a couple of Danish bookbloggers.

3) Which snack are you most looking forward to?

Dark chocolate -I got to be careful not to grease the pages because some of the books are from the library 🙂

4) Tell us a little something about yourself!

I’m 25 years old, I’ve studied comparative literature at university and my dream is to be a librarian.

5) If you participated in the last read-a-thon, what’s one thing you’ll do different today? If this is your first read-a-thon, what are you most looking forward to?

This read-a-thon is my first and I’m excited to see so many people worldwide reading at the exact same time.

Kl.20.20
Wow, hvor går tiden hurtigt. Jeg har netop spist aftensmad og åbnet for noget sodavand. Det er stadig samme bog, som nu minder mig om The Bachelor fra amerikansk tv. Jeg håber, at i får læst nogle skønne bøger og ellers hygger jer denne lørdag.

Kl.23.10
Stadig vågen og godt i gang. Jeg har fået deltaget i et par konkurrencer, fået snakket lidt med kæresten og hører stadig P7 mix. Twitter holder mig opdateret med det vigtigste og glæder mig til at læse om jeres oplevelser i morgen 🙂

Kl.02.05
Så blev The Selection færdig- den var virkelig en blanding af The Bachelorog Hunger Games hele vejen igennem og vil meget gerne læse resten af serien om den rødhårede America Singer. Nu står den på børnebog af Roald Dahl samt graphic novels. Min kæreste gamer hele natten og har sat skøn klassisk på, da jeg har rykket mig ind i sofaen- ellers falder jeg nok bare i søvn.

Kl.05.15
Hurtig update herfra: stadig vågen, Dantes Guddommelige komedie som graphic novel og jazzmusik i baggrunden. Er i vågne endnu?

Kl.08.55
Så kunne jeg ikke holde mig vågen længere. Jeg er netop kommet igang igen efter en lur på 1,5 time og jeg lokkede ellers min kæreste ud på en opfriskende morgengåtur kl. 6.30, men 10 minutter efter vi kom hjem igen, kunne jeg ikke holde øjnene åbne længere. Nu sidder jeg med iskold the i den ene hånd og Black Orchid af Gaiman i den anden.

Kl.11.30
2,5 time tilbage og netop færdig med Gaiman/McKean bog hvis handling jeg vil fundere over en tid. Jeg overvejede Coelho men har mere lyst til noget Jansson og blive bragt tilbage til Finland om sommeren. Hvordan går det med jer?

Kl. 14.18

På dette klokkeslæt vendte jeg sidste side i “Sommerbogen” af Jansson og kunne give mig tid til lidt praktisk og mad.

Kl. 16.10

Så fik jeg endelig tændt min computer og sikke dog et hæsblæsende døgn i læsningens tegn! Jeg kører lige pt på 1½ times søvn, men heldigvis har jeg kun møde med vejleder i morgen, så kan indhente lidt søvn der. Jeg nåede flere sider end jeg havde troet, ikke så mange som jeg havde håbet på og jeg har lært lidt om hvor meget man skal lade være med at tjekke Twitter/Instagram/Facebook/Bloglovin’ konstant, da det virkelig er en tidsrøver. Jeg glæder mig til at læse jeres indlæg og jeg er SÅ glad for at have deltaget og at i har været så søde at kommentere på mit indlæg her.

Når jeg har fået lidt mere søvn, kigger jeg på, hvor mange sider jeg har læst og regner med at svare på de spørgsmål, som der står på Dewey’s egen hjemmeside. Jeg nød fælleslæsningen med Katja og Sabrina, da Line desværre måtte springe fra af personlige årsager og skal bestille de sidste 2 bøger hjem i den serie til sommerferielæsning.

 

image

 

 1. Karin

  april 25, 2015 at 1:06 pm

  Åhh.. ja glæder dig til Selection. Den er bare så fantastisk sød og let.

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:24 pm

   Den var rigtig god – lidt en blanding af HG og The Bachelor tv-showsene fra USA 🙂 Har du læst hele serien?

   1. Karin

    april 26, 2015 at 4:27 pm

    Ja nemlig, det var også det jeg tænkte da jeg læste den første gang. Jeg har læst hele serien, i hvert fald af dem der er udkommet. The Heir er på vej med posten til mig nu, den glæder jeg mig rigtig meget til at læse.

 2. Rikke Simonsen

  april 25, 2015 at 3:31 pm

  Rigtig god læselyst! Jeg glæder mig til at følge med 😀

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:35 pm

   Jo tak – det har været hyggeligt at følge med både på Instagram, Twitter og har da også sneget mig ind på jeres blogge et par gange, selvom jeg havde sagt til mig selv, at det ville der være tid til bagefter. Hvad synes du om DUFF i øvrigt? 🙂

   1. Rikke Simonsen

    april 30, 2015 at 10:34 pm

    Den var virkelig sjov, og rigtig tøseagtig! Dejligt med en karakter, som ikke er så ‘jomfruelig’ fra start af! 😀

 3. Malene H

  april 25, 2015 at 3:36 pm

  Sikke en fin stak! Det er simpelthen så hyggeligt at I læser “Selection” sammen.
  Rigtig god læselyst. 😀

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:33 pm

   Og i læste “DUFF” sammen – hvad synes i om den? Og tak – jeg håber at i fik hygget jer 🙂

 4. Louise H.

  april 25, 2015 at 5:14 pm

  God læselyst til dig! 🙂

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:23 pm

   Jo tak og i lige måde – håber at du havde et skønt døgn 🙂 Det var da en del du fik læst?

 5. Karina Petersen

  april 25, 2015 at 6:20 pm

  Sikke god bunke bøger du har valgt:0) Glæder mig til, at følge med i dit læserdøgn!

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:22 pm

   Det har været så hyggeligt at følge med i dit læsedøgn – især de korte samtaler på Instagram 🙂 Jeg har længe kigget på de der sorte Penguin bøger – hvad synes du om den? Var den pengene værd sådan kvalitetsmæssigt (papir osv)?

   1. Karina Petersen

    april 26, 2015 at 3:40 pm

    Mange tak:-) det har også været mehet hyggeligt at følge med hos dig – og endnu hyggeligere på instagram! Jeg syntes, at se er rigtig fine, og sådan lidt stiv i coveret, som er rigtig godt- så bliver de ikke så bløde og krøllede:-)

 6. Nadia

  april 26, 2015 at 8:09 am

  Jeg er fan af, at du læser graphic novel og hører Jazzmusik imens. Det lyder så hyggeligt.

  Fortsat god read-a-thon! 🙂

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:17 pm

   Det var SÅ hyggeligt. Ellers var det P7 mix resten af døgnet. Jeg læste 3 vidt forskellige danske graphic novels/tegneserier, som jeg vil skrive lidt om i de kommende dage 🙂 Læste du også graphic novels?

   1. Nadia

    april 26, 2015 at 5:15 pm

    Det vil jeg se frem til.
    Ja, jeg læste “The Sculptor” af Scott McCloud, som var helt igennem fantastisk. Jeg skriver nok en anmeldelse af den her en af dagene og smider op på bloggen.

    1. Ann-Kristine

     april 26, 2015 at 6:57 pm

     McCloud er fantastisk til at formidle GN og tegneserier -burde få fat i The Sculptor tror jeg 🙂

 7. Malene H

  april 26, 2015 at 9:00 am

  Jeg nuppede også lige en lille lur her i de tidlige morgentimer! Det er SÅ dejligt at vende tilbage med fornyet energi. 😀
  Jeg håber, at du får læst noget godt her i de sidste timer!

  1. Ann-Kristine

   april 26, 2015 at 3:16 pm

   Ja, jeg kunne bestemt også mærke forskel efter bare 1½ time. Jeg fik læst både en graphic novel og Jansson for voksne, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg var lige ved at hoppe på en samling af citater fra Coelho, men Jansson vandt 🙂 Hvad med dig?

Leave a Reply