#Yndlingsbloggere 2- The College Prepster

Påske betyder ferie og det betyder læsning. Jeg har lige været et smut i Tyskland og begraver mig i skrivende stund i bøger hjemme hos mine forældre.

Derfor vil jeg fortælle jer om en af mine yndlingsbloggere i dag, som faktisk sjældent blogger om bøger. Hendes navn er Carly og hun har bloggen The College Prepster, hvor hun blandt andet blogger om det at være ung i New York City, viser sine outfits frem og ikke mindst skønne billeder af hendes lille hund.

Efterhånden har jeg fulgt hende i 4 år tror jeg og jeg er ellevild med hendes tøjstil (og ærgrer mig tit over hvor besværligt det ville være at bestille det herhjem). Hun er faktisk ligeså gammel som jeg selv og arbejder i skrivende stund, men bruger utrolig meget tid på at blogge og man kan også finde hende (og hendes hund Theodore Fitzpatrick) på Instagram. Her et billede fundet på hendes Pinterest:

Hvad der skal i en tote: 

50 blog idéer:

(All images are found on the Pinterest account belonging to Carly Heitlinger/College Prep)

Leave a Reply