# Bibliofile links – Booktubers del 2

Efterhånden er det vist lidt tid siden, at jeg sidst delte et link til en booktuber, så i anledningen af at det er søndag (og jeg har lektielæsningdag) vil jeg fortælle om youtuberen Readingbukowski. Bag dette litterære navn (Bukowski er jo en skøn forfatter) gemmer en britisk pige ved navn Claire sig. Hun læser litteratur på universitetet og det er for mig interessant at se hendes bookhauls ifm. hendes studier.

Er i stødt på hende før? Hvis ja, hvordan? Og hvis nej – nu har i muligheden (:

God søndag til jer alle.
 

 

 1. Rikke

  marts 3, 2015 at 11:13 am

  Claire er skøn! Jeg har fulgt hende længe, men jeg husker ikke hvordan, jeg opdagede hende. Nok bare fordi en anden af mine yndlings YouTubers viderelinkede til hende. Det er ofte den vej, det går 🙂

  1. Ann-Kristine

   marts 10, 2015 at 5:09 pm

   Ja, de linker ofte til hinanden. Det var skønt med deres readalong op til jul – det var især sjovt at se hvordan forskellige mennesker ejede forskellige udgaver af Little Women 🙂

Leave a Reply