Bogforum 2017: Goodiebags og anmeldereksemplarer

Det er jo umuligt at komme tomhændet hjem, når man er omgivet af bøger i 3 hele dage ude på Bogforum. Nu fik jeg endelig taget de sidste billeder til dette indlæg som kort sagt er hvad jeg kom hjem med udover de selvkøbte bøger (blandt andet gaver).

Allerede onsdag til bloggeraftenen var jeg heldig at få et af de populære net fra Politikens Forlag. Jeg har ikke tal på hvor mange jeg så gå rundt med deres net i løbet af messen, og det er virkelig et flot et af slagsen. Udover et ATLAS-magasin var disse bøger at finde i det og her kommer titlerne nedefra og op: “Hemmelighederne på Nanreath Hall” af Rickloff, “Miraklernes nat” af Kazinski, “Jeg finder dig altid” af Egholm, “Valget” af Engell og “I det øjeblik var jeg din” og “Findes der en, findes der flere” af McFarlane (hvis interview bliver det allersidste indlæg fra Bogforum-ugen). Tusind tak til både Bogforum, HarperCollins Nordic, Politikens Forlag og Carlsen Puls. Det er virkelig nogle helt fantastiske udgivelser, som vi bloggere fik som gave 🙂

Nogen tid før Bogforum tikkede en mail ind fra en medarbejder på Politikens Forlag om at jeg kunne få en goodiebag/julegave fra dem og den var jeg ikke sen til at takke ja til. Jeg stødte på min svigerinde ovre ved forlaget, som ventede på en og besluttede mig for at hente den med det samme. Nedenstående billede viser den fantastiske gave – jeg har endnu ikke læst nogle af Ferrantes bøger, men det er uden tvivl et forfatterskab jeg skal have kigget nærmere på i det nye år. Hjemme hos mine forældre mangler vi altid sanghæfter, så jeg giver dem videre til mine forældre her i aften, så de ingen undskyldning har for ikke at synge julesange – virkelig smukke hæfter i øvrigt. Jeg ser frem til at prøve opskrifterne i bogen “Konfekt” og hver dag vende et nyt kalenderblad i Maren Uthaugs stribekalender for 2018. Tusind tak til Politikens Forlag for julegaven – herhjemme er den allerede et kæmpehit 🙂

Plusbog.dk havde også arrangeret det sådan at man som bogblogger kunne få en goodiebag med et par bøger og i den kunne man finde nedenstående bøger, bogmærker og et hæfte med inspiration til gavekøb til forskellige aldre. Jeg ser især frem til at få prøvet et par kageopskrifter af i bogen “Nanas Kageri” og mon ikke de andre bøger også bliver læst på et tidspunkt. Tusind tak for gaven ihvertfald – jeg har helt glemt at tage et billede af jeres net, men det er et utrolig smukt net i har fået lavet i forbindelse med jeres kampagne “Læs hele livet” 🙂

Ovre hos HarperCollins Nordic fandt jeg 2 skønne hæfter, et om delfiner og en børnebog om katten Mog (som jeg allerede læste på vej hjem den aften, skøn historie i øvrigt). Jeg har altid selv været glad for delfiner og jeg skulle virkelig dy mig for ikke at tage flere af begge hæfter, da de var gratis. Det er jo en god gaveidé til børnefamilier. Ovre hos Politikens Forlag fandt jeg et klip-selv vendespil med Sigurd Barrett, da han netop har skrevet en bog om kongerækken og som royalist var jeg jo nødt til at tage et ark med. Også selvom det vist mest er til børn. Ups. Oh well, det går jo nok. 🙂

Og sidst, men ikke mindst, så røg disse tre bøger også med hjem. Den nederste er en gave fra HarperCollins Nordic, som minder lidt om McFarlane og så kunne jeg jo ikke andet end at spørge om jeg måske måtte få den med hjem og anmelde. Sidste år mødte jeg Marie fra forlaget Palomar om foråret oppe på Gentofte Bogmesse og siden da er jeg altid gået over for at snakke lidt om udgivelser og især Svetlana Aleksijevitj, som Marie har udgivet to bøger af. Den ene af dem har jeg fået læst (fantastisk, men også virkelig hård læsning) og allerede fredag var jeg ovre for at snakke med hende om “Vildskab”, som jeg for nylig læste en anmeldelse af i Weekendavisen, hvor det var Leonora Christina Skov som havde læst den. Søndag nåede jeg igen forbi standen og fik lov til at få et eksemplar med hjem til anmeldelse. Og så er den øverste fra Forlaget Zara (det tidligere Bazar Forlag), hvor jeg er kommet fast forbi de sidste par år. Jeg falder altid godt i snak med Hanne, der er bogblogger og som giver dem en hjælpende hånd og den her lød virkelig som “Måske mødes vi” af Eberlen og “Samme dag, næste år” af Nicholls. Tusind tak til forlagene for disse bøger – jeg sætter virkelig stor pris på at få lov til at anmelde dem og jeg ser frem til at snakke om bøger med jer igen til næste års messe 🙂

Hvad med jer? Var i på Bogforum og hvis ja, fik i købt noget godt?

Leave a Reply