Dewey’s 24 Hour Readathon efteråret 2017 #2

Så er klokken 14 lige om lidt og jeg sidder og skriver på dette her, da jeg lige havde nogle småting der skulle ordnes. Heriblandt et par billeder af hvilke bøger, der er i min stak. Jeg har åbnet et ekstra vindue på min computer med alle de bloggere, som jeg ved deltager og i løbet af døgnet tjekker jeg op på deres løbende indlæg samt opdaterer dette. Jeg har trukket mig ind i soveværelset i dag, da min kæreste også er hjemme og så er det ret hyggeligt at sidde med dyne og radio tændt på en dag som i dag. Jeg er mere aktiv på Instagram i dag, hvor jeg hedder @annkristinehald og jeg glæder mig til at fordybe mig i bøgernes verden om et øjeblik. God weekend i øvrigt 🙂

14.00:

Så er det gået i gang og min første bog bliver “Grisen der ville leve” af E.B. White, også bedre kendt som “Charlotte’s Web”. God læselyst 🙂

17.02:

Så blev jeg færdig med den første bog og den var meget bedre end jeg havde forventet. Nu har jeg fået tanket lidt op med kaffe og del af et honninghjerte samt sat bagning af kanelsnegle igang. Får i læst noget godt dette læsedøgn? Min næste bog bliver McFarlanes “I det øjeblik var jeg din” og jeg krydser fingre for at den er ligeså god som den jeg læste til sidste read-a-thon ?

20.37:

Aftensmad! Hvordan går det hos jer med læsningen?

21.12:

Næsten færdig med at kigge rundt på andre blogs. Tortillas med fyld til aftensmad og kanelsnegle om snart til dessert. Ahh, det er nu en rar lørdag. Jeg er snart halvvejs i McFarlane (lidt for mange Instagram-pauser) og mit anglofile hjerte nyder referencerne til Manchester, som jeg også selv er helt vild med 🙂

01.43:

Godnat her fra Ringsted. Jeg har været så opslugt af McFarlanes Manchester de sidste par timer at jeg kun har fået tjekket Instagram – dog har jeg taget et par stemningsbilleder som jeg lægger op i dette indlæg i morgen tidlig ? Til jer marathondeltagere som stadig er vågne – keep up the good work ?

10.15:

Først lige vågnet og noget senere end planlagt. Vækkeuret ringede 8.40, men kom til at slå det fra og sove videre. Nu skal de sidste sider læses i McFarlane ? Hvordan går det med jer og læsning?

12.18:

Pandekager til morgenmad og læsning af “Pigen med de ravgyldne øjne” som var en helt anderledes læseoplevelse end McFarlane. Nu er jeg tilbage under dynen og læser “I morgen bliver bedre ” 🙂 Hvad læser i?

14.31:

Så er læsedøgnet slut og jeg nåede lige et par stykker her i løbet af formiddagen. Nu temmelig ør i hovedet og gemmer resten af den sidste bog til senere i dag. Stjernfelt og Schmidt/Wung-Sung var helt perfekte denne formiddag og jeg ser virkelig frem til næste del af Stjernfelts serie om Caroline Mathilde, Struensee og Christian 7.

23.12:

Så fik jeg endelig tid til at opsummere læsedøgnet. Jeg nåede at læse “Grisen der ville leve” af E.B. White, “I det øjeblik var jeg din” af McFarlane, “Pigen med de ravgyldne øjne”” af Lange og Lundh, “I morgen bliver bedre” af Stjernfelt, “Diego & Dolly” af Wung-Sung og Schmidt samt det meste af “Hver morgen kryber jeg op af havet” af Sollid Simonsen. Ifølge Goodreads er det cirka 867 sider, nogle kortere end andre, men langt mere end jeg havde troet inden jeg talte det sammen. Det har været et virkelig hyggeligt døgn og jeg kan godt mærke, at jeg er mere til at opdatere på Instagram end hele tiden at tjekke computeren, så hvis jeg får tid til at deltage igen, skal jeg lægge en bedre plan. Har i nogle råd?

Hvordan er det gået med jer? Har i læst noget godt?

19 Comments

 1. Malene H

  oktober 21, 2017 at 2:39 pm

  Ååååh, starter du med ‘Charlotte’s Web’? Hvor skønt! Rigtig god fornøjelse ❤
  Og jeg kan se, at der gemmer sig McFarlane og Silvera i stakken også :’)
  Jeg glæder mig til, at følge med hos dig!

  1. Ann-Kristine

   oktober 21, 2017 at 5:23 pm

   Oh yes. Den var simpelthen så sød ? Du har gang i et par små sorte fra Penguin? Det overvejede jeg også i begyndelsen men de andre bøger lokkede mere ? Jep. McFarlane er den næste bog – det bliver SÅ godt at se hende på Bogforum ?

   1. Malene H

    oktober 21, 2017 at 7:52 pm

    Ja, men ugh, havde glemt hvor tung i hovedet jeg bliver, af det ‘klassiske sprog’ (hvis man kan kalde det det) og så på engelsk .. Umiddelbart ikke et hit her ?
    Dejligt du kunne lide ‘Charlotte’s Web’ og ja, McFarlane på Bogforum bliver for VILDT!! ❤

    1. Ann-Kristine

     oktober 22, 2017 at 10:17 pm

     Jeg forstår det godt – derfor jeg aldrig vælger den type til read-a-thon, da sproget lige kan gøre, at det tager noget længere tid og nogle gange vil man også gerne nyde beskrivelser af f.eks. byer og natur og genlæse sætninger flere gange for sprogets skyld 😀 Ellers kan jeg varmt anbefale historierne fra Brontë-søstrenes hænder, da de er lidt dystre og velskrevne.

     Så kan jeg endelig få set filmen 😀 Ja, jeg har tilføjet hende flere gange på mit program og jeg brugte så meget tid på faktisk at slå hendes Manchester-referencer op, da jeg elsker den by 🙂

 2. Simone

  oktober 21, 2017 at 3:00 pm

  Den har jeg også på min læseliste, det kan være det skal være den næste ? Rigtig godt readathon til dig!

  1. Ann-Kristine

   oktober 21, 2017 at 5:25 pm

   Årh du kan godt glæde dig. Virkelig en sød fortælling ? Og i lige måde – god læselyst ? Jeg kigger bestemt forbi din blog senere igen – ganske interessant stak af bøger ?

 3. Sascha Jensen

  oktober 21, 2017 at 5:09 pm

  Ha’ et dejligt læsedøgn ?

  1. Ann-Kristine

   oktober 21, 2017 at 5:11 pm

   Tusind tak og i lige måde ?

 4. Jeanette Henriksen

  oktober 21, 2017 at 5:39 pm

  Ser bare super hyggeligt ud.
  Håber du får et skønt læse døgn..
  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  1. Ann-Kristine

   oktober 22, 2017 at 10:25 pm

   Tusind tak – havde du også et rart læsedøgn? 🙂

 5. Sidsel

  oktober 21, 2017 at 7:51 pm

  Sikke det går! Jeg glæder mig til at høre hvordan McFarlanes bog er. Jeg har en ulæst stående på reolen, dog ikke den samme titel, som jeg er spændt på at læse ?

  1. Ann-Kristine

   oktober 22, 2017 at 10:21 pm

   McFarlanes bog var virkelig god! Hun er god til at kombinere drama og allerede fra første side er man fanget. Jeg glæder mig virkelig til at se hende ude på Bogforum i år – skal du derud? Og du kan roligt gå i gang med hendes bøger – jeg har kun fået læst 2 af de 4 på dansk, men de kan varmt anbefales 😀

 6. Den lille Bogblog

  oktober 21, 2017 at 9:28 pm

  Jeg læste ordet kanelsnegle og blev straks lækkersulten! Måske man skulle nippe til et eller andet…
  Hyggeligt at følge med i din læsning ?

  1. Ann-Kristine

   oktober 22, 2017 at 10:13 pm

   Virkelig gode kanelsnegle 😀 Sidste gang spiste jeg lidt for meget slik og chokolade så denne gang var det rart med noget, der mættede lidt 😀 Fik du spist og læst noget godt? Og i lige måde 🙂

   1. Den lille Bogblog

    oktober 23, 2017 at 7:34 pm

    Oh yeah! Jeg har allerede abstinenser! Overvejer at lave min egen lille read-a-thon i løbet af juleferien ?

 7. Kirsten Bloch

  oktober 21, 2017 at 10:13 pm

  Ej, hvor morsomt at du også har læst Charlotte´s Web. Jeg er lige blevet færdig med den, og jeg elskede den. Fortsat god læselyst.

  1. Ann-Kristine

   oktober 22, 2017 at 10:12 pm

   Jeg fandt den faktisk frem som en af de første bøger og blev simpelthen så glad, da jeg så, at jeg ikke var den eneste, der havde fundet den frem 😀 Havde du et rart læsedøgn?

 8. Malene H

  oktober 22, 2017 at 8:50 am

  Rigtig god læsedag igen i dag! <3

  1. Ann-Kristine

   oktober 22, 2017 at 10:07 pm

   Tusind tak sødeste Malene 😀 Havde du også en rar læsedag?

Leave a Reply