Dewey’s 24 Hour Readathon efteråret 2017 #1

Den kommende lørdag er en ganske speciel dag for læseheste verden over. Det er endnu en gang tid til det online event kaldet “Dewey’s 24 hour read-a-thon” og man kan egentlig kalde det for læsehestenes form for marathon. Det starter kl. 14 på dansk jord og særligt bogbloggere er i disse dage ved at gøre klar i form af købe/låne bøger til læsedøgnet, sørge for snacks og planlægge måltider på forhånd samt finde ud af, hvem de andre deltagere er.

For mit vedkommende bliver det en form for Bogforum udgave denne gang, da jeg har en del bøger, som jeg gerne vil få læst inden Bogforum starter i 2.weekend i november. Derfor er min stak afgjort ud fra hvem jeg håber på at træffe derude samt et par ekstra bøger i forskellige genrer for at kunne variere. Sidste gang kom jeg op på næsten 7 bøger og jeg havde fundet frem til den en helt perfekt kombination af krimi, kærlighed, graphic novels og børnebøger, så det sigter jeg også efter denne gang. Jeg når sikkert ikke dem alle, men det er ikke til at vide, hvor lang tid en bog tager at læse – graphic novels, YA og børnebøger læses langt hurtigere i mit tilfælde end romaner. Åh, hvor jeg glæder mit til at læse et helt døgn (bortset fra de timer, hvor jeg sover selvfølgelig).

 

Hvad med jer? Skal i også deltage i Read-a-thon denne gang?

3 Comments

 1. Simone

  oktober 19, 2017 at 5:51 pm

  Sikke en ambitiøs stak ? Håber du får gode læseoplevelser. Jeg skal være med for anden gang og glæder mig helt vildt meget ? Jeg har også valgt lettere læsning som graphic novels, børnebøger og novellesamlinger ? en del af det er i gysergenren for at komme i stemning til Halloween. Godt tænkt med Bogforum-læsning. Jeg glæder mig til at følge din læsning! Jeg skriver om min på Skriverliv.dk ?

 2. Sidsel

  oktober 21, 2017 at 11:16 am

  Jeg deltager også idag, og er stadig igang med at afgøre hvordan det perfekte udvalg af bøger skal se ud for mig ? Jeg glæder mig til at følge med i din læsedøgn ?

  1. Ann-Kristine

   oktober 21, 2017 at 5:21 pm

   Jeg kigger uden tvivl forbi din blog senere – håber at du fik lavet dig en god stak ?

Leave a Reply