Dewey’s 24 Hour Readathon foråret 2017 #1

Sidste gang jeg deltog i Dewey’s 24 Hour Read-a-thon havde jeg udvalgt denne her stak og det er allerede 2 år siden. Lige da jeg havde startet bloggen. Siden da har jeg nøje fulgt med, når de andre bogbloggere har tilbragt et døgn i læsningens tegn, medens jeg selv har været forhindret. Nu er det blevet tid for mig at deltage igen og jeg tilmeldte mig i går.

Derfor har jeg endnu ikke udvalgt en stak til læsning, men går i tænkeboks her de næste par dage, så jeg er klar til kl. 14.00 på lørdag. Og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg er ved at lave lister over de bloggere, som allerede har skrevet at de deltager og jeg har skimmet indlæg om gode snacks.

Eftersom det er 2 år siden sidst, tænkte jeg, at jeg ville spørge jer søde følgere: Hvad er dit bedste tip til en allnighter som denne med læsning? Og deltager du også her på lørdag?

 1. mabrsa

  april 26, 2017 at 12:02 pm

  Fedt at du også deltager 😀 Jeg glæder mig så meget til weekenden.Hvis det er så er der en rigtig fin video her med nogle tip til Readathon 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=BWcLi_w5QtU

  1. Ann-Kristine

   april 27, 2017 at 9:52 pm

   Jeg glæder mig også som et lille barn 😀 Tusind tak for linket – det er rart med lidt inspiration 🙂

Leave a Reply