“Fyrpasseren” på besøg

Så er der kommet endnu en bog forbi og denne gang er det “Fyrpasseren” af Jeanette Winterson, som Louise ovre fra bloggen This Fictional Life har sendt afsted. Du kan læse mere om projektet i dette blogindlæg fra dengang, at Louise sendte den afsted i oktober 2016. Den har allerede været på besøg både hos Luna fra Lunas kaffekrog, Inge fra Hverdagens Baggård og Sanne fra Sannebogorm og nu er den landet her i Ringsted.

Sidste år nåede jeg at få besøg af både “Den Lille Prins” og “Alkymisten”, som hhv. Rikke fra Flyvmedmig og Simone fra Boghjørnet havde sendt afsted. Det var simpelthen så hyggeligt at læse en bog med noter undervejs og tegninger og jeg ser frem til denne. Jeg har ikke tidligere læst noget af Jeanette Winterson, men en af mine favoritforfattere skrev om hende på Instagram på et tidspunkt og jeg skrev navnet bag øret. Nu sætter jeg mig ned på sofaen, læser det vedlagte brev og begynder på min læsning. En anmeldelse følger ganske snart tror jeg 🙂

3 Comments

 1. Louise Bendtsen

  januar 21, 2017 at 9:11 pm

  Jeg er så glad for du gider være med, og glæder mig til at høre hvad du syntes om den 😀 !

  1. Ann-Kristine

   januar 29, 2017 at 11:03 pm

   Selvfølgelig vil jeg da være med – det er simpelthen så fint med de rejsende bøger og indtil videre er den også virkelig god 🙂 Jeg skal have fundet klistermærker frem og farvede kuglepenne til at markere citater undervejs 🙂

   1. Louise Bendtsen

    januar 30, 2017 at 12:13 am

    Det er jeg glad for du syntes! Jeg ved godt den er special, men syntes også den er unik, og fantastisk samtidig.

Leave a Reply