Smukke biblioteker #3: British Library

Hver gang at jeg befinder mig i London, tager jeg forbi British Library. Den rolige atmosfære er rar i det travle liv i gågaderne i London og ofte er der interessante udstillinger. Min sidste ferie var ingen undtagelse, som i kan se her på billederne:

 1. Rikke Simonsen

  juli 19, 2016 at 4:14 pm

  Der ser virkelig roligt og afslappet ud! 😀

  1. Ann-Kristine

   juli 19, 2016 at 11:14 pm

   Der er simpelthen så fint! Hvis jeg studerede i London, ville jeg bestemt bruge deres faciliteter som de mange andre studerende, som jeg så derinde. Det er helt klart et besøg værd for enhver bognørd 🙂

 2. nenaskov

  juli 19, 2016 at 6:07 pm

  Jeg ville ønske vores lille lokale bibliotek blev opgraderet! 🙂 Selvom der også er charme ved det lokale, så ville det være en drøm at kunne besøge sådan et bibliotek som ‘British Library’ når man lige havde lyst! 😀

  1. Ann-Kristine

   juli 19, 2016 at 11:15 pm

   Albertslund Bibliotek er ganske moderne og jeg er ret vild med det (heldigvis, da det er mit lokale). Men ja, den høje bogreol og de store rolige rum kunne man bestemt godt bruge på flere danske biblioteker. 🙂

 3. Iben J

  juli 21, 2016 at 12:57 pm

  Sidst jeg var i London, var jeg for første gang omkring BL – og jeg blev faktisk skuffet. Eller i hvert fald forvirret. Nu havde jeg kun ganske kort tid der, og så ikke engang deres udstilling, men hvor har de gemt bøgerne? Bliver nødt til at tage forbi dem igen i august og få en snak med en bibliotekar.

  1. Ann-Kristine

   juli 23, 2016 at 2:42 pm

   Jeg ved faktisk ikke helt, hvor de har gemt bøgerne, da jeg mest har opholdt mig i udstillingen og nedenunder, hvor man ikke behøver være låner. Jeg har egentlig aldrig fået spurgt, men hvis du finder ud af det, må du endelig sige til, da der må være uendelige mange bøger et eller andet sted 🙂

Leave a Reply