Snapshots fra Louisiana Literature 2015

Nogle glæder sig til Bogforum, andre til Krimimessen. Jeg har lige siden denne tid sidste år haft glædet mig til Louisiana Literature, som netop er slut. Det er 4 fantastiske dage fulde af kloge forfattere, godt vejr og i skønne omgivelser på kunstmuseet Louisiana. Jeg vil skrive et par indlæg om det snart, men her er nogle billeder derfra:

Opdatering:

Her er links til alle indlæggene: 1, 2, 3 & 4

 

 1. Malene H

  august 25, 2015 at 12:54 pm

  Hvor ser det hyggeligt ud! 😀
  Det er faktisk først for nyligt, at jeg fandt ud af, at det rent faktisk ikke foregår i Louisiana….

  1. Ann-Kristine

   august 25, 2015 at 10:13 pm

   Hehe, jeg hørte først om festivalen sidste år og fra nu af tager jeg derop hvert år! 😀 Og det var fantastisk – der er meget mere ro over det ift. Bogforum. 🙂

 2. Marie

  august 25, 2015 at 1:53 pm

  Hvor herligt med et par stemningsbilleder fra Louisiana Litterature. Er helt vildt med billedet af Ricard Ford, synes virkelig det afspejler han rockstart attitude og hans lettere flabethed,
  I år var første gang for mit vedkommende, men jeg ser bestemt allerede frem til næste gang. Kan slet ikke vente til at de begynder at at annoncere navne.

  http://litteraturlyst.blogspot.dk/

  1. Ann-Kristine

   august 25, 2015 at 10:15 pm

   Det var så rart at være deroppe 🙂 Jeg var helt vild med Fords humor og ligeså med Toibin. De nød det virkelig, de to. Jeg var SÅ vild med Fords sokker! Jeg var der sidste år, hvor jeg kendte flere af navnene, men valgte lidt de danske fra (bortset fra Winblad da hun snakkede med Munk Rösing og Stridsberg), da de internationale ikke kommer så ofte igen. Fik du set noget godt?

Leave a Reply