#septemberbøger

Har du hørt om #septemberbøger, der kører ovre på Instagram?

Siden 2016 har Ringsted Bibliotek hvert år lavet bognørdede udfordringer til hver dag i september og ved at følge #septemberbøger kan du se, hvad biblioteker og læsere deler af bøger i hele Danmark (og der er faktisk også et par nordmænd og svenskere så vidt jeg husker). Jeg har været med lige fra starten og jeg er faktisk begyndt at lave en liste over hvilke bøger jeg tidligere har delt så jeg ikke gentager mig selv. I går er jeg også begyndt at følge #septemberbøger2021 og det er sjovt at se tilbage på tidligere år.  Her er et udsnit af hvad jeg delte sidste år:

Det er meget simpelt, hvis man vil deltage i #septemberbøger. Du finder dagens udfordring frem, tager et billede af en bog der passer til udfordringen og deler det på Instagram med #septemberbøger og #septemberbøger2021. Sidste år var der 2.524 opslag, der brugte #septemberbøger2021 og det er hip som hap om du deler faglitteratur og skønlitteratur for voksne, det samme for børn, lydbøger og e-bøger. Her er årets udfordringer;

Leave a Reply