Billeder fra LiteratureXchange 2019

Kender i det der med, at man har taget en masse billeder til et arrangement eller af en bog og man er sikker på at man har skrevet et indlæg om det eller den? Og det så viser sig, at det har man slet ikke fået gjort?

Derfor deler jeg de her par billeder fra LiteratureXchange fra 2019, som bliver afholdt igen lige om lidt og jeg har i aften siddet og kigget lidt på, hvilke arrangementer som jeg kan nå at se denne gang. Mine noter fra arrangementerne er et eller andet sted, så måske kommer der en del ord på indlægget på et tidspunkt. Jeg kan varmt anbefale at tjekke deres program ud lige her og så lægger jeg mit eget program op, så snart at der er styr på det  – jeg håber, at vi ses 🙂

Den amerikanske forffater Jennifer Egan, der blandt andet har skrevet “Manhattan Beach” og “Sort boks” (se mere her), blev interviewet af kulturanmelder Kathrine Diez i Aulaen på AU.

Forlaget Jensen & Dalgaard præsenterede bøger til arrangementet Sommerlæsning.

Sofie Jama, der står bag “Et andet menneske et andet liv” og “Den nordiske mands hævn” (her er et link til mere info), var i samtale med kulturjournalisten Tore Leifer og den franske forfatter Alice Zeniter, hvis bog “Kunsten at miste” i kan læse mere om herovre hvor i også kan finde en læseprøve.

Dorthe Nors, som blandt andet har skrevet “Kantslag” og “Kort over Canada”, var i samtale med litteraturformidler og forfatter Daniel Boysen.

Jeg nåede også til et andet arrangement om Sommerlæsning, hvor Helle Skov Wacher fra Politikens Forlag præsenterede bøger og lavede et kort interview med Elsebeth Egholm, der var aktuel med bogen “Frit Fald”.

En af de andre internationale gæster var den argentinske Samantha Schweblin, hvis novellesamling “Fugle i munden” udkom på dansk i foråret 2019, som var på scenen med forfatteren Peter Adolphsen.

Den sidste dag kunne man finde et telt ude foran den bedste boghandel i byen, nemlig Kristian F. Møller nede på Store Torv og der hørte jeg Puk Qvortrup fortælle om hendes bog “Ind i en stjerne”. (Hun står i øvrigt bag podcasten Læsefeber ovre på eReolen, som i kan læse mere om her) 

Den sidste forfatter (og illustrator), som jeg nåede at høre inden jeg tog hjem til Roskilde, var Line Jensen, der blandt andet står bag “Det store regnestykke” og “Tove Ditlevsen – en lille digter” som jeg har anmeldt herovre. 

Leave a Reply