Vinder af konkurrencen

Så blev det tid til at trække en vinder og med 21 deltagere var jeg nødt til at bruge noget hjælp til at trække et nummer. Jeg spurgte min kæreste om et nummer mellem 1 og 21 og han endte med at sige 9. Det vil sige at vinderen af denne fine bog er: Line Jakobsen, som skrev at den bedste bog hun har læst indtil videre i 2015 er “Farven Lilla”, hvilket jeg godt forstår. Vi læste en del uddrag af den i folkeskolen og filmen er en af mine yndlingsfilm! En mail ryger afsted til hende om et øjeblik og jeg vil gerne takke jer alle sammen for at deltage. 21 deltagere var langt flere end jeg havde håbet på og jeg vil tjekke alle jeres bøger, som jeg ikke kender i forvejen, ud på Goodreads.

Stort tak herfra til alle jer men også til forlaget Bazar, som var så søde at give mig lov til at give den videre 🙂

 

Leave a Reply