Månedlige refleksioner – November

November kom ud af det blå for mig i år og måneden er desværre allerede forbi. Heldigvis er december en af årets hyggeligste måneder, men det betyder også at der er lang tid til næste Bogforum. Jeg brugte så meget tid som muligt derude i år hvilket var både fredag, lørdag og søndag samt et aftenarrangement for bloggere onsdag i den uge. Derudover har vi været til fødselsdag både hos kærestens familie i Jylland og min egen på Sydsjælland, så der har været rigelig at se til i denne måned. Her i december afleverer jeg min opgave til mit projektsted og i januar så til studiet. Jeg er stadig helt overvældet af weekenden på Bogforum og desuden bagud med lidt indlæg derudefra, som stille og roligt kommer på bloggen den kommende uge.

Antal sider:

903 sider

Antal læste bøger:

4 (2 romaner, 1 børnebog og 1 ungdomsbog)

Månedens citat:

“Et slidt, loddent tæppe i en højrygget læderlænestol peb, rullede sig ud, satte sig op og blinkede. 

“Arh!” skreg Anna, inden hun nåede at tage sig i det. 

James lo. “Anna, det er Luther. Luther, det er Anna”.” 

“Er det en kat? Den er kæmpemæssig.” 

“Ja, han er ret stor, er han ikke? Men jeg har en mistanke om, at hvis man barberede pelsen af ham, så ville man stå tilbage med Gollum. “

“Hvorfor kigger han sådan på os?” 

“Hvordan?”

“Som om … han planlægger, hvordan han skal slå os ihjel?” “

Fra og med dig af Mhairi McFarlane

Arrangementer:

Fantastiske Bogforum. Så kort kan det siges.

De bedste bøger:

Fra og med dig af McFarlane. Sjældent er jeg stødt på en hovedperson, som jeg virkelig kan se mig selv i og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg læser bogen om Anna og James.

Cutter af Solberg Dirksen. En fantastisk vigtig ungdomsroman, som var hårdere at læse end jeg havde troet i første omgang og hvis historie jeg nok aldrig glemmer.

De mindre gode bøger:

Kun 4 læste bøger = ingen i denne kategori faktisk.

Alt i alt:

En helt fantastisk måned, der er gået alt for hurtigt. Jeg har mødt flere forfattere end jeg kan tælle på 2 hænder, snakket med søde mennesker på standene ude på Bogforum og nørdet så meget bøger som jeg har kunnet komme til. Jeg har set en fantastisk dygtig bibliotekar modtage Plusbog’s bloggerpris og snakket med andre bogbloggere ude på Bogforum. December byder på afleveringer, men også julehygge og tid til endnu en gang at se “Alletiders Nisse” (der bliver nok også tid til “Love Actually”, “The Holiday” og måske “Little Women”). December byder også på en masse transporttid så en hel del læsetid og jeg er allerede godt igang med flere julekalender-bøger (jeg skrev et indlæg om julebøger her sidste år på bloggen). Jeg krydser fingre for at i får en rar december med masser af julehygge og forhåbentlig også sne 🙂

Hvad med jer? Har i nogle julebøger, som i læser i denne måned?

Leave a Reply