# Bibliofile links – Booktubers del 4

For et par måneder siden opdagede jeg, at jeg ikke havde fået delt så mange af mine favorit booktubere med jer siden bloggens første år og derfor deler jeg i dag booktuberen “Booksandquills” med jer. Hvis i deltager i Read-a-thon denne weekend, kan i måske have brug for boglige overspringshandlinger, og jeg kan bestemt anbefale jer at se lidt videoer ovre på YouTube, hvis i går helt kolde. Jeg ser ofte videoer med bookhauls, når jeg har brug for inspiration til ny læsning, book reviews hvis jeg er i tvivl om en specifik bog og genre-videoer, hvis jeg mangler tips til nye bøger indenfor en genre, som jeg enten kender rigtig godt eller som er ganske ny for mig.

En af mine favoritter er Sanne, som bor i London, men som er fra Holland. Hun arbejder i den engelske forlagsbranche og hendes bookhauls er blandt de bedste på Booktube – jeg skriver altid frygtelig mange titler ned efter jeg har set hendes hauls. Indimellem er hun også ude og rejse og til vidcons, som hun også vlogger fra og ofte inviterer hun andre engelske booktubere forbi til en snak, som er virkelig bognørdede.

Herunder er en af mine favoritvideoer – god fornøjelse 🙂

Leave a Reply