At få besøg af “Den Lille Prins” på hans rejse

Så fik jeg besøg af endnu en bog her på Vestegnen. Sidste gang var det “Alkymisten”, som Simone fra Boghjørnet havde sendt rundt og da den nåede hertil, havde en masse bloggere og bookstagrammere allerede lavet markeringer og sat klistermærker ind. Da jeg så at “Den Lille Prins” var nået til Sjælland, skrev jeg hurtigt til instagrammeren Bookreviewsdk, at den gerne måtte komme her forbi og derfor åbnede jeg spændt en grøn pakkekonvolut her i august måned.

Indeni fandt jeg ikke kun bogen, men også en seddel med instruktioner fra Rikke, som står bag bloggen Flyv Med Mig og som kan betragtes som Prinsens “mor”.  Konceptet er simpelt nok – Rikke har sendt en bog ud til bloggere og bookstagrammere i hele Danmark, som sender den videre til hinanden og på Instagram er det muligt at se, hvor langt bogen er kommet. Jeg er den 9. person, som har haft den og Luna fra Lunas Kaffekrog bliver den næste, som får besøg af prinsen. I modsætning til min sædvanlige behandling af bøger opfordres der til at kommentere, markere og tegne i den og ikke mindst sætte klistermærker i. Jeg har selv sat nogle af blomster og får, da det er meget passende ift. bogens handling og efterladt et bogmærke fra Bookdepository, da en læsende dreng er afbilledet.

Hvis du er mere interesseret i, hvordan det hele hænger sammen, så har Rikke selv skrevet et indlæg om det her og du kan følge Prinsens rejse på hashtagget #prinsensrejse ovre på Instagram.

Tusind tak til Rikke for at give os andre bloggere mulighed for at læse denne bog og jeg krydser fingre for, at den når at få endnu flere smukke markeringer inden den når hjem til dig igen i 2017.

 1. Bookworm

  september 16, 2016 at 9:05 am

  Hvor er det dog en god idé – det koncept er gået fuldstændigt forbi min næse! Jeg hoppe med på vognen en dag 🙂

  1. Ann-Kristine

   september 17, 2016 at 12:32 am

   Du fik aldrig besøg af Alkymisten som Simone sendte afsted? Jeg kan helt klart anbefale dig at hoppe med på vognen – det er en helt speciel læseoplevelse 🙂

  1. Ann-Kristine

   september 16, 2016 at 9:05 pm

   Du har ikke haft besøg endnu vel? Man skal være vågen på Instagram ??

   1. Louise Bendtsen

    september 16, 2016 at 9:07 pm

    Nej jeg har ikke været så heldig at havde Prinsen på besøg 🙁 Men alkymisten har været forbi min lille skæve lejlighed 😀

 2. Rikke Simonsen

  september 17, 2016 at 8:07 pm

  Sikke et dejligt indlæg! Jeg er så glad for, at du har passet godt på ham – og så glæder jeg mig bare til at få ham hjem engang 😀

  1. Ann-Kristine

   september 17, 2016 at 8:53 pm

   Jeg har helt bestemt passet godt på ham – altid i en frostpose på vej ind til byen med s-toge 🙂 Glæder mig til at se, hvad du siger til den 🙂

Leave a Reply