En lørdag på Bogforum

Så fik jeg tid til at opdatere dette indlæg med lidt kommentarer til billederne. Lørdag formiddag missede jeg desværre mit planlagte tog og nåede ikke at se Katja og Sabrina snakke om Katjas debut “De 7 synder”, og istedet blev mit første arrangement ovenstående med Patrick Ness. Endnu har jeg ikke læst noget af ham, men da en del andre bogbloggere havde snakket om hans bøger, købte jeg “A Monster Calls” og han virker utrolig sympatisk og interessant. Da jeg stod i kø for at få en signering, mødte jeg bognørden Mette Eline, som jeg faldt i snak med sidste år på vej hjem fra Bogforum. Jeg havde ikke de store planer for dagen og da hun havde masser af idéer og kun en enkelt dag, fulgtes vi en del til tingene og snakkede om bøger. Selvfølgelig.

I vinters engang til et krimiarrangement inde på Hovedbiblioteket hørte jeg Jakob Melander snakke om sin nye bog og da Mette Eline havde skrevet ham på sit program, gik jeg gladeligt med derhen. Denne gang var det med fokus på beskrivelser i litteratur og han blev interviewet af Melina Larsen. En ganske interessant samtale må jeg sige og fremover vil jeg lægge mere mærke til hvordan beskrivelsers længde har ændret sig gennem tiden.

Derefter gik vi over til ovenstående samtale mellem Lucinda Riley og Julia Lahme. Thomas Rydahl var den næste på programmet, men Rileys måde at fortælle på, gav mig lyst til at læse hendes bøger og jeg skyndte mig at købe en, som jeg kunne få signeret. Hun var simpelthen så rar og hvis jeg får mulighed for det, vil jeg gerne høre hende snakke om hendes bøger igen.

Ellers nåede jeg ikke meget mere lørdag. Vi gik rundt på diverse stande derefter, mødte redaktører og bogbloggere og blev lokket af gode tilbud. Og jeg fk også en bog signeret af Ullmann, som jeg hørte i en fortræffelig samtale med Kirsten Thorup i sommers.

Hvad med jer? Fik i oplevet noget interessant?

 1. Rikke Simonsen

  november 17, 2016 at 11:56 pm

  Det lyder som en dejlig, stille og rolig lørdag – min var nærmest det modsatte – fuld af oplevelser og ting og sager 😀

  1. Ann-Kristine

   november 22, 2016 at 9:36 pm

   Men det lyder som om at i har haft nogle skønne dage derude 🙂

 2. Et par anbefalinger af boglige events 2017 – Ord fra en bibliofil

  februar 21, 2017 at 7:02 am

  […] offentliggjort nogle navne, men i kan læse mere om messen lige her og min oplevelse sidste år her om lørdagen og her om […]

Leave a Reply