Smukke Biblioteker #5: Central Library i Liverpool

Da jeg boede i England, var jeg i starten af mit ophold inde på Liverpools bibliotek og var lidt skuffet over hvor kedeligt det var. Derfor har jeg ikke været derinde alle de gange, hvor jeg har været derovre og derfor kom det som noget af en overraskelse, da jeg for sjov søgte på “Liverpool library” på Pinterest og så et fantastisk billede taget i foyeren. Jeg brugte nok 1½ time derinde og min gamle au-pair familie var også helt forbløffede over hvordan der så ud nu (de er store læseheste, men går ikke så ofte på biblioteket):

 1. Litteraturlyst

  august 4, 2016 at 7:01 pm

  Sikke en fantastisk arkitektur. Skal helt sikkert forbi hvis jeg er i Liverpool.

  1. Ann-Kristine

   august 6, 2016 at 11:02 am

   Der var simpelthen så flot derinde – især var jeg imponeret over den gamle læsesal, da jeg slet ikke vidste, at den var der 🙂

Leave a Reply