Gilmore Girls Book Tag

Efter jeg så dette indlæg ovre på Bookwormscloset, vidste jeg med det samme, at det ville jeg da også svare på og jeg har fundet billeder og kategorier ovre på Spines and Covers. Gilmore Girls er en af de serier, som jeg kan finde på at se en gang om året (hvis ikke mere) og da jeg hørte om de nye afsnit på Netflix (som jeg faktisk ret godt kunne lide), sagde jeg til min kæreste, at vi først kunne forlade Netflix efter jeg havde set de nye afsnit. Flere måneder før endda. Jeg har desuden boglisten af de bøger, som Rory nævner/ses med i løbet af serien, ovre under siden “Lister” og Lauren Graham var en af grundene til, at jeg begyndte at se “Parenthood”, nu hvor jeg tænker over det. Men vi må hellere komme videre til taglegen:


Lorelai: A character with a witty or sarcastic sense of humor.

Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogle karakterer med en særlig sarkastisk humor, men selvom det til tider var en noget morbid humor, så kunne jeg virkelig godt lide den humor, som Willy Wonka har i “Charlie og Chokoladefabrikken”.

Rory: Favorite classic.

Det er jo nærmest umuligt at svare på dette spørgsmål. Men da jeg netop nu kiggede på reolen, så jeg en af de udgaver, som jeg har af “Alice in Wonderland”, og efterhånden er der vist 7 udgaver herhjemme af den bog. Der er bare så mange interessante elementer og hver gang jeg læser den, lægger jeg mærke til noget nyt.

Luke: A book you secretly love, but are afraid to admit.

Enhver bog som jeg har læst af Nicholas Sparks. Jeg tuder til dem hver gang og jeg har efterhånden en del på reolen, da jeg endnu ikke har læst en bog af ham, som jeg ikke var vild med.

Lane: A musical character.

Netop nu er jeg i gang med at læse “Fordele og ulemper ved at huske” af Val Emmich og der er en del af karaktererne ganske musikalske, så jeg vælger Joan fra den bog, der er en pige på 10 år, som har en helt fantastisk hukommelse og som gerne vil skrive det helt perfekte hit i starten af bogen.

Dean: Your first book love (character or book you first loved).

Almanzo Wilder fra “The Little House on the Prairie” af Laura Ingalls Wilder. Der var bare et eller andet med måden hvorpå han kurtiserede Laura med at hente hende i snevejr og sikke en tålmodighed han må have haft. Jeg burde egentlig genlæse bøgerne så jeg kan blive mindet om hvor fantastisk deres kærlighed var.

Sookie: A book you’ve devoured.

“Døde piger lyver ikke” af Jay Asher. Det var så galt, at da min kæreste og jeg steg ud af toget i Herning, hev jeg den frem så snart vi nåede til en bænk, hvor vi ventede på at blive hentet af min kærestes søster. Det var utrolig svært ikke at hive den frem i bilen og gemme den til senere på dagen.

Jess: A book you love, that gets the most hate.

“Det litterære apotek” af Nina George. Jeg elskede hver en side og var vild med idéen om at sejle afsted med en boghandel på en båd, men jeg er stødt på flere, som har været dybt skuffet og som ikke har færdiglæst bogen.

Miss Patty: A book that was ruined by the hype.

Jeg forsøgte flere gange at læse “Finding Audrey” af Sophie Kinsella, men det var i en periode, hvor virkelig mange bloggere læste den og elskede den og jeg gik død flere gange før jeg fuldstændig gav op. Jeg ved ikke engang, om jeg en dag vender tilbage til den.

Emily Gilmore: An expensive book.

Jeg tror, at den dyreste bog, som jeg ejer, er “Norton Anthology of Theory and Criticism”, der lidt er min bibel indenfor litteratur. Jeg kigger tit i den og vi brugte den en god del, da jeg læste Litteraturhistorie på AU.

Paris: An uptight character.

Det er noget tid siden, at jeg efterhånden læste “The Selection”-serien af Kiera Cass, men jeg mindes, at Celeste var en virkelig uptight karakter. Jeg brød mig virkelig ikke om hende i øvrigt.

A Year In The Life:  A book you were so excited for, but had issues with, but ended in such a way that you forgot all about the issues.

Jeg havde lidt issues med “The Selection”-serien undervejs, kan jeg huske, men alligevel endte jeg med at være helt vild med hele serien og jeg har godt tænkt på at købe den, da jeg havde lånt den første på biblioteket og læste de to andre på min telefon.

 

Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror nok, at Mette Eline fra En bognørds skriblerier er en fellow Gilmore Girls fan og måske også Pernille fra bloggen Pernille B. Christoffersen kunne være med på denne tagleg 🙂

Leave a Reply