Mine tanker om at blogge..

Så er tiden endelig kommet til at fortælle jer, hvad jeg har af planer for denne blog fremover. Den sidste tid har desværre været præget af eksamenslæsning og derfor valgte jeg istedet at opbygge en oversigt af anmeldelser inde fra Bogrummet.dk, så i kunne få en fornemmelse af hvad jeg læser og hvordan jeg anmelder. Jeg håber, at nogle af jer er blevet inspirerede undervejs.

Da jeg lige startede denne blog, gik jeg lidt i tænkeboks. Jeg har i 2014 læst en del danske bogblogs og set mange Bookshelf-tours på Youtube og min egen TBR-liste er længere end nogensinde før – både i en notesbog og på Goodreads. Derfor har jeg opstillet en lille form liste over hvad jeg regner med snart kommer på bloggen (jeg elsker lister):

Nogle dage vil jeg dele links med jer, som er bibliofile. 

Andre dage vil jeg dele nogle boglige bekendelser (hvad jeg har læst, hvad jeg burde læse m.m.).

Til tider vil i også kunne finde indlæg om filmatiserede bøger og nogle gange vil jeg også bare gerne dele mine yndlingsbogblogs og favorit booktubers med jer.

Indimellem vil i kunne se billeder af  smukke bøger som jeg enten ejer eller finder billeder af online og andre dage vil jeg snakke lidt om forskellige genrer.

Og selvfølgelig vil jeg skrive om mine yndlingsbøger og yndlingsforfattere, som har ændret sig lidt i løbet af årene.

Derudover vil jeg starte hver måned med at lave et indlæg med nye bøger og mine TBR for den kommende måned og i slutningen vil jeg kigge tilbage på de bøger, som jeg egentlig nåede at læse, hvor jeg vil reflektere over de gode, de dårlige og hvad der ellers hører til her.

Det hele vil for alvor starte på lørdag, hvor jeg vil kigge på de bøger, som jeg fik læst i januar og på søndag vil jeg vise jer, hvilke læseplaner jeg har for februar.

Jeg vil glæde mig til at få skrevet de første sådan helt rigtige indlæg og håber på, at i læser med (og hvis i har nogle idéer, så sig endelig til – det ville jeg sætte stor pris på) 

 1. Rikke Simonsen

  januar 29, 2015 at 10:27 pm

  Det bliver spændende! 😀

  1. Ann-Kristine

   januar 31, 2015 at 11:57 am

   Det er jeg glad for at høre, at du synes 🙂

Leave a Reply