Fantastiske boghandlere #1 – Politikens Boghal

Jeg elsker at gå i boghandlere og i en ny serie her på bloggen vil jeg vise snapshots fra nogle af de boghandlere, som jeg elsker at komme i. Denne gang er det inde fra Politikens Boghal, som jeg besøger ganske ofte og de har fantastiske forfattersamtaler på deres trappe. Info om butikken længere nede i indlægget.

Boghallen er åben hver dag, den ligger på hjørnet af Rådhuspladsen i København, de er meget aktive på Instagram og deres hjemmeside er lige her. 

  1. Camilla

    maj 3, 2017 at 10:31 pm

    Skønne billeder! Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig får prioriteret at komme derind, når jeg er i hovedstaden. Det ser jo så fantastisk ud.

  2. metteeline

    maj 4, 2017 at 1:36 pm

    Jeg håber virkelig på at kunne komme forbi Boghallen i næste uge, hvis jeg kommer et smut til København!

Leave a Reply