#3 Boglige bekendelser

Jeg har tidligere skrevet om et par boglige bekendelser her og her, men det gik op for mig, at det er frygtelig lang tid siden, så derfor har jeg fundet et par ting mere, som i måske ikke lige ved om mig. 🙂

11. Jeg tager ofte til litteraturarrangementer med forfattere, som jeg ikke har læst noget af,  da jeg nyder at blive inspireret.

12. Selvom jeg ofte laver æselører i mine bøger, så skriver jeg aldrig i dem. Eneste undtagelse er da jeg læste “Wuthering heights” i England i 2010 da sproget var så gammeldags ift det som jeg lærte på gymnasiet.

13. Selvom jeg (i perioder) er virkelig god til at opdatere boglisten over mit hjemmebibliotek, så glemmer jeg nogle gange at opdatere listen og køber en bog som jeg har glemt at jeg allerede ejer. Men det er vel normalt når ens hjemmebibliotek er på over 1.000 bøger.

14. Jeg elsker DK5-opstillingerne 99.4(biografier), 80-81 (litteratur) og 75 (illustrationer i børnebøger). Jeg går altid lidt i stå i de sektioner på mit arbejde. Man er vel litteraturnørd og biblioteksnørd.

15. Lydbøger er stadig et ukendt territorium for mig. Hvorfor jeg ikke er begyndt på det endnu har jeg intet godt svar på.

Hvad med jer? Kan i nikke genkendende til nogle af tingene? 

Leave a Reply