Bloggens første spørgerunde

Da jeg den anden dag gennemgik nogle gamle indlæg herinde fra da bloggen startede, opdagede jeg pludselig noget. Jeg har ofte tænkt over det, men har aldrig fået det gjort. Nemlig sat en spørgerunde i gang her på bloggen.

Efterhånden har jeg haft bloggen i lidt over 2 år og anmeldt bøger i længere tid end det og jeg er sikker på, at der nok er nogle ting, som i er nysgerrige om. Om det gælder bogkøb, kameraer, rejsetips eller hvad i end kan finde på, så er jeg frisk på at svare 🙂

Der er ændringer på vej her ganske snart, men mere om det ganske snart. I kan både spørge mig her, på Facebook, på Twitter og på Instagram og sende mig en mail, hvis i hellere vil det. Hvis der er noget, som i vil se mere/mindre af her på bloggen, så påskønner jeg også kommentarer om dette 🙂

Jeg krydser fingre for, at i vil lege med derude 🙂

 1. Peter Solberg Dirksen

  februar 1, 2017 at 7:50 pm

  Kære Ann-Kristine,
  Hvis du skulle skrive en bog, hvilken genre skulle det så være?
  Og hvis bogen efterfølgende skulle filmatiseres, hvilke danske eller udenlandske skuespillere skulle spille hovedrollerne?
  Og slutteligt hvilken musiker eller band skulle skrive temasangen?
  K.h. Peter ?

 2. Rikke Simonsen

  februar 8, 2017 at 2:16 am

  Hvis du var en bog, hvilken ville du så være? Og er der en anden bog, du hellere ville være?

 3. Camilla

  februar 12, 2017 at 7:14 pm

  Hvilke tanker ligger bag din anmeldelsesproces? 🙂

Leave a Reply