Optakt til Bogforum 2016

Så er der ikke længe til at der igen står Bogforum en hel weekend i min kalender og jeg er så småt begyndt at markere alle de forfattere, som jeg gerne vil nå at høre og møde. Ovenstående billede er fra mit besøg sidste år, som i kan læse om lige her og til dem, som ikke ved det endnu, så bliver det afholdt ude i Bella Centeret d. 11.-13. november. Så der er en måned til lige om lidt.

De sociale medier har længe summet omkring spørgsmålet om hvem der kommer i år og jeg har både noteret danske og udenlandske forfattere, som er blevet offentliggjort på Facebook, hvor folkene bag Bogforum blandt andet har annonceret Don Rosa, Karolina Ramqvist, Erlend Loe, Linn Ullmann (som jeg også hørte på Louisiana Literature), Jan Guillou og Sofi Oksanen af udenlandske forfattere. Men både Morten Brask, Dorthe Nors, Nicole Boyle Rødtnes, Ellen Holmboe,  Erland Kolding-Nielsen (biblioteksnørderi), Jussi Adler-Olsen og selvfølgelig Katja Berger har fundet deres vej til mit program indtil videre. Jeg har også lovet mig selv ikke at købe bøger sådan rigtigt indtil Bogforum, da jeg de sidste 2 år har brugt en del penge og haft en del tunge tasker. Der er mange gode tilbud derude, så man går bestemt ikke tomhændet hjem.

Hvad med jer? Skal i også afsted i år? 

 1. MetteEline

  oktober 10, 2016 at 10:36 am

  Jeg glæder mig ualmindeligt meget! Jeg skal virkelig have planlagt min tid godt i år da jeg kun skal derover lørdag så jeg skal sørge for at jeg får det hele med.
  Jeg glæder mig specielt meget til Don Rosa, Patrick Ness, Lucinda Riley og Morten Brask.
  Og så til gensyn med A.J. Kazinski, Jakob Melander, Jussi Adler-Olsen, Eva Maria Fredensborg og alle de andre forfattere jeg har mødt tidligere

  1. Ann-Kristine

   oktober 10, 2016 at 10:44 am

   Jaaah 🙂 Vi må drikke noget kaffe sammen eller spise kage 😀 Jeg glemte lige at tilføje både Ness og Riley i indlægget – dem glæder jeg mig også til at høre. Også Melander 😛 Travle, men fantastiske dage forude derude 🙂

   1. MetteEline

    oktober 10, 2016 at 10:15 pm

    Ja, vi skal helst sikkert mødes 😀 Vi må lige få udført vores “Kram Melander” plan 😉
    Det bliver helt fantastisk at være tilbage i Bella Centret! Først skal jeg bare lige have nogle penge lagt til side til bogkøb

 2. Michael Frederiksen

  oktober 10, 2016 at 12:03 pm

  Jeg skal helt klart af sted igen i år. Om lørdagen denne gang, tror jeg. Det er nemlig dér Loe, Ullmann og Espedal er der 🙂

  1. Ann-Kristine

   oktober 11, 2016 at 7:21 am

   Det lyder som en fremragende kombination. Espedal er så dejlig uformel i hans måde at snakke på – det var han både på Lille Bogdag og Louisiana Literature 🙂 Jeg krydser fingre for at du får en god tur herover 🙂

 3. Rikke Simonsen

  oktober 10, 2016 at 9:57 pm

  Jeg glæder mig sådan til at skulle afsted! Jeg har ikke lige fået kigget hele programmet igennem endnu, men åååh det bliver godt 🙂

  1. Ann-Kristine

   oktober 11, 2016 at 7:22 am

   Det gør det nemlig! 🙂 Er du der alle 3 dage eller hvordan? 🙂

Leave a Reply