#Bognørdede links – Kommende filmatiseringer af bøger

Her i starten af ugen var jeg i biografen, hvor jeg endelig fik set “Alice Through the Looking Glass” og for mig var det en fornøjelse at være tilbage i Eventyrland. Den er ikke som bogen, men det havde jeg heller ikke regnet med, da den første film også var meget anderledes end bogen. Blandt reklamerne i biografen er der altid trailere og den trailer, som hører til ovenstående bog, gav mig inspiration til dette indlæg. Der er mange filmatiseringer af bøger på vej her i 2016 og 2017 og her har jeg samlet et par af dem:

Denne her har netop haft premiere og med den casting af hovedrollerne kan det kun gå godt (og især hvis man er anglofil som jeg og der både er skuespillere fra Doctor Who og Downton Abbey):

 

Denne her har dansk premiere lige om lidt og traileren har jeg set utallige gange. Jeg håber på, at jeg får besøg af “Den Lille Prins” i løbet af sommeren, som Rikke fra Flyvmedmig har sat i gang, som i kan læse om her og med så smuk en trailer, bliver det helt sikkert en fantastisk filmoplevelse:

 

Den her trailer faldt jeg tilfældigt over i denne uge inde på Facebook og lige siden at jeg så den, har jeg villet købe bogen bag filmen. Michael Fassbender er en fantastisk dygtig skuespiller i de andre roller, hvor jeg har set ham og jeg tror, at denne bog frembringer tårer, da traileren gjorde det:


The BFG, som på dansk hedder “Sofie og den store, venlige kæmpe”, er også på vej. Traileren er virkelig storslået ift. mange andre filmatiseringer af Dahl’s bøger og denne skal helt bestemt også læses inden jeg tager i biografen og ser den. Spielberg instruerer den og så kan det ikke gå helt galt:

 

Den sidste, som en del af jer nok kender som bogserie, er den første i serien af Ransom Riggs. Jeg er vild med alle de film af Tim Burton, som jeg har set indtil videre og denne har længe været på min TBR-liste som bog:

 

Hvad med jer? Hvilke filmatiseringer ser i frem til her den kommende tid?

Leave a Reply