Bogligt tip: Arnold Busck holder udsalg

Som i måske har set på Instagram, så har jeg også været et smut forbi Arnold Busck. For noget tid siden skrev de og spurgte, om jeg havde lyst til at komme til førudsalg i min lokale butik og da jeg ofte kommer i den i Købmagergade inde i København, måtte jeg afsted. Det passede perfekt med at det var efter arbejde og jeg fik hevet en veninde med derind. Lige i den butik har de mange engelske bøger og det var særligt dem, som jeg fokuserede på. Jeg var heldig at modtage et net med et par bøger, som jeg havde udvalgt i forvejen og i dette net var der også en chokoladebar, en malebog for børn og voksne og en notesbog, som i kan se herunder:

Jeg har efterhånden en del af Vintage Classics og den nye udgave af The Great Gatsby af Fitzgerald passer perfekt til den udgave af The Beautiful and the Damned, der er i samme serie. Det samme gjaldt Mrs. Dalloway, som jeg også havde i forvejen, men her faldt jeg faktisk for forsiden samt det faktum at der i denne udgave er forord af Jeanette Winterson. The Glass Bead Game af Hesse kendte jeg ikke så meget til i forvejen, men når Thomas Mann er citeret for at kalde den “Sublime” på bagsiden, må den læses en dag.

Jeg havde taget en brugt bog med derind, som jeg fik byttet på deres byttereol til The Brief Wondrous Life of Oscar Wao af Díaz, som har vundet Pulitzeren og som jeg har hørt mange gode ting om. De har nogle gode rodekasser rundt omkring i butikken og her faldt jeg over Oates og Strout, som begge kun kostede 20 kr. Dem kunne jeg ikke sige nej til. Room af Donoghue har jeg hørt meget om og endda også set traileren til filmatiseringen, som snart får premiere i Danmark.

Tusind tak til Arnold Busck for at invitere mig med til førudsalget (og også for nettet med bøger og andre gode ting) – det er nu ikke hver dag at man ser vin og saltstænger i en boghandel. Det tager jeg gerne til igen. Til dem der ikke er bogbloggere – ved at skrive jer op til deres nyhedsbrev kan i også få lov til at komme ind til førudsalget. Bare lige til info 🙂

Jeg fik ikke taget nogle billeder med mit kamera, men jeg har da disse to fra min telefon, som kun viser brøkdele af deres mange engelske paperbacks:

    

Hvad med jer? Har i også været til bogudsalg og fundet noget godt?

 1. Malene H

  februar 24, 2016 at 2:40 pm

  Jeg gad godt til bogudsalg i en af de større bøger!
  Tag ikke fejl – jeg er rigtig glad for vores lille Arnold Busck her i Sønderborg, men udvalget virker så meget større alle andre steder. 😛

  Dog kom jeg også hjem med et par bøger – ‘Skyatlas’, ‘Into the Wild’, ‘About a boy’ og en kogebog, ‘American Pie’ og overvejer slemt at smutte ned og kigge lidt mere en af dagene. 🙂

  1. Ann-Kristine

   februar 26, 2016 at 12:39 am

   Hehe, den i Købmagergade er nu den bedste, men overvejer stærkt at få besøgt den i Århus her i weekenden 🙂 Ellers kan du bestille online, er der ikke noget med det egentlig? Jeg kiggede også på den danske udgave af Mitchell, men har den allerede på reolen på engelsk. Men bogens forside på dansk er virkelig smuk. Jeg læste About a boy for nogle år siden – det er en sød historie. Har du set filmen med Grant? 🙂

Leave a Reply