Månedlige refleksioner – Januar

Årets første måned er gået og den er gået alt for hurtigt med eksamener og studiejob. Jeg nåede ikke at læse særlig mange bøger, men jeg er begyndt på et par stykker, som er virkelig gode indtil videre. Til gengæld har jeg været inde på Politikens Forlag og møde et par bloggere, et par redaktører og ikke mindst Anne-Marie Vedsø Olesen. Eksamen gjorde også, at jeg planlagde indlæg herinde i forvejen og delte anmeldelser fra Bogrummet med jer, men dog med nye billeder her fra Albertslund. Jeg forbereder allerede nu lister over bogkøb til det store bogudsalg hos Arnold Busck og går pt og hygger mig med forberedelser til mit BA-projekt. Februar bliver desværre igen præget af et par eksamener, men heldigvis er pensumlisten til mit valgfag genial og mere fornøjelse end pligt for mit vedkommende.

Antal sider:

720 sider

Antal læste bøger:

2  (heraf 1 roman og 1 graphic novel )

Begge var på dansk.

Månedens citat:

”Første gang, jeg nogensinde så en silkeplante, var på stranden i Awago. Jeg troede, de var magiske. Jeg troede, at hvis vi spiste dem, ville fnulleret få os til at udvikle vinger. Så Windy og mig plukkede hundredvis af dem. En hel rygsæk. Vi ville blande dem med is og mælk og kokos. Så fandt min mor rygsækken, og hun fortalte os, at silkeplanten er rigtig giftig.”

– Den her sommer af Jillian Tamaki og Mariko Tamaki

Arrangementer:

Bloggerarrangement på Politikens Forlag (som indlægget her handler om)

De bedste bøger:

Selvom jeg har blogget om et par andre bøger, så er det egentlig kun “Dukkemageren” af Jessie Burton og “Den her sommer” af kusinerne Tamaki at jeg har læst denne måned. Begge unikke på hver deres måde og jeg kan varmt anbefale begge to.

De mindre gode bøger:

Jeg har kun læst 2 bøger og begge var fantastiske, så ingen denne måned.

Alt i alt:

Læsemæssigt blev januar min sløveste måned længe, men jeg er helt sikker på, at det bliver meget bedre i februar. Til gengæld er jeg begyndt at kunne se enden på min studietid og foråret bliver fantastisk og fuld af litteraturarrangementer.

Er i kommet godt ind i 2016? Og ses vi til KBH Læser?

 1. Malene H

  februar 24, 2016 at 2:38 pm

  Jeg vil altså virkelig gerne have fingrene i ‘Den her sommer’. Den virker ret fin. 🙂

  1. Ann-Kristine

   februar 26, 2016 at 12:40 am

   Den er virkelig fin! Hendes bog “Skim” kan jeg også anbefale og har netop erfaret på Twitter i dag, at Aben Maler udgiver en af hendes andre her i 2016- jeg glæææææder mig 🙂

Leave a Reply